Pravidlá ochrany osobných údajov a používania súborov cookies

Identifikácia prevádzkovateľa informačného systému.

R-DAS, s.r.o., IČO: 44984251, so sídlom Rybárska 408/28, 962 31 Sliač, zapísaná v OR OS Banská Bystrica, Oddiel Sro, Vložka č. 37125/S

Spracovávané osobné údaje a účely ich spracovania

Príjemcovia

Vaše osobné údaje budeme sprístupňovať iba zmluvným dopravcom za účelom doručenia Vami objednaného tovaru.

Zmluvní dopravci e-shopu sú zverejnení na stránke Doručenie.

Práva dotknutej osoby

Zákazník e-shopu ako dotknutá osoba má právo:

E-mailový kontakt pre vybavovanie záležitostí týkajúcich sa osobných údajov: dpo@r-das.sk

Dozorný orgán

Dozorný orgánom, na ktorý sa dotknutá osoba môže obrátiť so sťažnosťou je:
Úrad na ochranu osobných údajov, Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27

Cookies

Táto webstránka používa súbory cookies na zaistenie správnej funkcionality nákupného košíka a platobného procesu a na anonymnú analýzu návštevnosti. Niektoré informácie o využití našej webstránky poskytujeme aj našim partnerom ako napríklad Google Analytics, ktorí môžu príslušné informácie skombinovať s ďalšími údajmi, ktoré ste im poskytli alebo, ktoré od vás získali, keď ste používali ich služby.

Typy súborov cookies, ktoré používame

Potrebné Cookies

MenoPoskytovateľRetenciaÚčel
UUID#[abcdef0123456789]{32}HTTP / freeskialp.sk19 dníIdentifikuje návštevníkov a uchováva ich spojenie na všetkých stránkach našej domény
cookieAlertStateHTTP / freeskialp.sk1 rokUchováva návštevníkov súhlas s použitím cookies súborov
currentLangCodeHTTP / freeskialp.sk6 dníUchováva zvolený jazyk, v ktorom sú stránky zobrazené návštevníkovy

Štatistické Cookies

MenoPoskytovateľRetenciaÚčel
_gaHTTP / freeskialp.sk2 rokyRegistruje jedinečné ID, ktoré je použité pri generovaní štatistických dát v službe Google Analytics
_gatHTTP / freeskialp.skSessionVyužívané službou Google Analytics to throttle request rate
_gidHTTP / freeskialp.skSessionRegistruje jedinečné ID, ktoré je použité pri generovaní štatistických dát v službe Google Analytics
collectPixel / google-analytics.comSessionPoužíva sa na získavanie informácií o použití webstránok návštevníka a o jeho zariadeniach v službe Google Analytics. Spracováva tieto informácie naprieč zariadeniami a webstránkami.

O súboroch cookies

Súbory Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa používaju na zjednodušenie používania webstránok a na zabezpečenie spokojnosti návštevníkov webstránok.

Súbory cookies môžu byť uložené na vašom zariadení iba ak sú potrebné pre správny beh webstránok. Na všetky ostatné typy súborov cookies potrebujeme od vás súhlas. Používaním týchto stránok nám dávate súhlas s využitím súborov cookies.

Cookies môžete kontrolovať a/alebo zmazať podľa Vášho uváženia viacerými spôsobmi. Môžete vymazať niektoré z nich alebo aj všetky cookies uložené vo Vašom zariadení a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste znemožnili ukladanie súborov cookies. V prípade zablokovania použitia súborov cookies nevyhnutných na beh našich stránok si vás dovoľujeme upozorniť, že to môže narušiť ich funkčnosť, prípadne úplne zablokovať možnosť nákupu. Vymazaním súborov cookies môžete prísť o niektoré vaše nastavenia, ktoré boli v nich uložené. Viac informácií o súboroch cookies, ako ich akceptovať, odmietnuť, selektovať, prípadne zmazať nájdete na www.allaboutcookies.org.